رفتن به محتوا رفتن به پابرگ

شرح و تحلیل آثار و احوال لطف¬الله مجد به همراه نت‌نگاری برخی از آثار او در اردیبهشت سال 1402 توسز نشر امیرحافظ منتشر شد این کتاب 122 صفحه است و در قطح رحلی است و در تداوم پژوهش¬های سبک شناسی تار به رشتۀ تحریر درآمده است. فرزند استاد مجد (ناهید مجد) هم در تألیف این کتاب همکاری کردند و حتی برخی بخش ها با صدای ایشان گویا شده است.

نویسندگانناهید مجد  امین میراحمدیاشتراک گذاری
خانم مجد

من ناهید مجد فرزند آخر استاد لطف­الله مجد هستم که پدری بزرگ‌ و تکرارناشدنی بود اما آذرماه 1357 برای همیشه ما را تنها گذاشت. من نمی­دانستم که برای گفتن “دوستت دارم” زمان جاودانه نیست. از این روخواستم  کتابی تحریر شود که آیینه‌ی پدرم باشد و در کاغذهای بی‌صدا فریاد برآرم که “دوستت دارم پدر” تا که در جهان از هزار زبان مکرر شود. من از کودکی تا لحظه­ای که پدرم از منزل رفت و دیگر بازنگشت کنارش بودم، این هم‌نشینی در سراسر این کتاب موج می­زند. داستان­های زیبا و دل‌نشینی خواهید خواند که علاوه بر نکات فنی، آموزنده و جذاب خواهند بود.

امین میر احمدی

تحقیق در شیوه­های نوازندگی یکی از زمینه­های مهم تحقیقاتی است. استاد لطف­الله مجد صاحب سبکی اکتشافی است نه اکتسابی اما مناعت طبع ایشان و غفلت تاریخ باعث شد آنطور که باید به شیوۀ ایشان پرداخته نشود. در این کتاب بیوگرافی مستند لطف­الله مجد به شکل داستانی نوشته شد و برخی قسمت­ها با صدای دختر ایشان سرکارخانم ناهید مجد به خوانش درآمد. فهرست کاملی از آثار ایشان تهیه و تحلیل شد. سپس نت­نگاری توصیفی برخی از قطعات شاخص انجام شد. تا ویژگی­های نوازندگی در نت بازتاب داشته باشد. در نهایت شیوۀ نوازندگی تشریح شد تا راهگشای علاقمندان به تارنوازی و شیوۀ استاد لطف­الله مجد باشد.

سفارش کتاب از طریق چت سایت قابل انجام است.

فایل شنیداری ۱ – مقدمه خانم مجد

فایل شنیداری 2 – ازدواج

فایل شنیداری 3 – فرزندان، ناهید

فایل شنیداری 4 – محافل هنری

فایل شنیداری 5 – سفرهای استاد لطف الله مجد

فایل شنیداری 6 – درگذشت

دیدگاه‌ خود را بنویسید